خرید ویلا در آهودشت چمستان ۲۸۰ متری دو خوابه نوساز شهرکی

| کد ملک : 949939

مشاور شما

  • خانم شکری
  • مشاور تخصصی املاک
  • 09018197681
تصویر پیشفرض
تماس با خانم شکری

مشخصات کلی

  • متراژ زمین : 280 متر
  • زیربنا : 120 متر
  • خواب : 2
  • سال ساخت : 1405
  • موقعیت : جنگلی
  • قیمت : 10,000,000,000 تومان / مبلغ کل
تاریخ ثبت آگهی: 1405/08/17

جزییات ملک

کد : 100

✨ فروش ویلای مدرن و کلیدنخورده در اهودشت چمستان | نورپردازی حرفه‌ای، استخر چهار فصل و موقعیت شهرکی

همه‌چیز در این ویلا با یک ویژگی مهم همراه شده است: نوساز بودن و استفاده‌نشدن از ساختمان. با ملکی روبه‌رو هستیم که هنوز کلید نخورده و اولین خریدار آن فرصت دارد یک ویلای تازه‌ساخت را با امکانات کامل و طراحی مدرن در اختیار بگیرد. نورپردازی چشمگیر ساختمان، استخر چهار فصل فعال و قرارگیری داخل شهرک، از امتیازاتی هستند که این فایل را به گزینه‌ای قابل توجه برای خرید در محدوده اهودشت چمستان تبدیل کرده‌اند.

در زمینی به مساحت ۲۸۰ متر مربع، بنایی به متراژ ۱۲۰ متر مربع احداث شده است. طراحی ویلا با سبک مدرن انجام شده و در فضای داخلی آن دو اتاق خواب مستر در نظر گرفته شده است. این ترکیب برای خانواده‌هایی که به دنبال ویلایی جمع‌وجور، کاربردی و در عین حال مجهز هستند، انتخاب مناسبی به شمار می‌رود. دو خواب مستر نیز باعث شده فضای استراحت اعضای خانواده و مهمانان، استقلال و راحتی بیشتری داشته باشد.

یکی از بخش‌هایی که در معرفی این ملک باید به آن توجه ویژه داشت، نورپردازی ساختمان است. نورپردازی مناسب می‌تواند جلوه معماری ویلا را در ساعات شب کاملاً متفاوت کند و جزئیات طراحی بنا را بیشتر به نمایش بگذارد. در این ویلا نیز نورپردازی از ویژگی‌های شاخص ملک محسوب می‌شود و در کنار نمای مدرن، ظاهر جذابی برای ساختمان ایجاد کرده است.

استخر چهار فصل فعال از امکانات مهم این ویلاست؛ امکانی که ارزش استفاده تفریحی از ملک را بیشتر می‌کند. وجود استخر در کنار فضای اختصاصی ویلا، شرایطی فراهم کرده تا برای لذت بردن از امکانات رفاهی، نیازی به خارج شدن از مجموعه نداشته باشید. فعال بودن استخر نیز از نکاتی است که هنگام بازدید می‌توانید وضعیت آن را از نزدیک بررسی کنید.

موضوع دیگری که این فایل را برای خریدار جذاب می‌کند، کلید نخورده بودن آن است. ساختمان تاکنون مورد استفاده قرار نگرفته و از نظر نوساز بودن، شرایط متفاوتی نسبت به ویلاهای چند سال ساخت دارد. برای افرادی که ترجیح می‌دهند اولین استفاده‌کننده ملک باشند و یک ساختمان تازه‌ساخت خریداری کنند، این ویژگی اهمیت زیادی خواهد داشت.

موقعیت ویلا در اهودشت چمستان و داخل شهرک قرار گرفته است. خرید ملک شهرکی برای افرادی که این نوع موقعیت را ترجیح می‌دهند، می‌تواند اولویت داشته باشد. از طرف دیگر، قرارگیری در محدوده چمستان باعث شده این فایل در میان گزینه‌های خرید ویلای مدرن در این منطقه قرار بگیرد.

از نظر متراژ نیز این ملک ترکیب متعادلی دارد؛ ۲۸۰ متر زمین در کنار ۱۲۰ متر بنا، فضایی را برای ساختمان و محوطه اختصاصی در اختیار خریدار قرار می‌دهد. اگر به دنبال ویلایی با ابعاد مناسب هستید که در کنار طراحی مدرن، امکاناتی مثل استخر چهار فصل و دو خواب مستر داشته باشد، این گزینه ارزش بررسی دارد.

این ملک را می‌توان به خریدارانی پیشنهاد کرد که سه موضوع برایشان اهمیت دارد: ساختمان نوساز و کلیدنخورده، امکانات رفاهی قابل استفاده و موقعیت شهرکی. ترکیب این ویژگی‌ها در کنار نورپردازی جذاب و طراحی مدرن، هویت اصلی این ویلا را شکل داده است.

🏡 مشخصات و امکانات:

• ۲۸۰ متر زمین
• ۱۲۰ متر بنای مدرن
• دو خواب مستر
• نوساز و کلید نخورده
• نورپردازی عالی و چشمگیر
• استخر چهار فصل فعال
• موقعیت داخل شهرک
• واقع در اهودشت چمستان

📞 برای دریافت جزئیات بیشتر، اطلاع از شرایط فروش و هماهنگی جهت بازدید حضوری تماس بگیرید.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

ویژگی ها

  • آب
  • آیفون تصویری
  • استخر
  • برق
  • پکیج
  • تراس
  • حیاط سازی
  • درب ریموت
  • دوربین مداربسته
  • سیستم هوشمند
  • شومینه
  • کولر اسپلیت
  • گاز
  • گرمایش از کف
  • نگهبانی

ویلاهای مرتبط

خرید ویلا در حسین آباد رویان هوشمند ۵۰۰ متری فول فرنیش استخردار

  • متــــراژ500 متر
  • شهرحسین آباد
70,000,000,000 تومان / مبلغ کل

خرید ویلا باغ در سیاهرود رویان ۵۰۰ متری فول فرنیش شهرکی

  • متــــراژ500 متر
  • شهررویان
50,000,000,000 تومان / مبلغ کل

خرید ویلا در آهودشت چمستان ۲۸۰ متری دو خوابه نوساز شهرکی

  • متــــراژ280 متر
  • شهرآهودشت
10,000,000,000 تومان / مبلغ کل

خرید ویلا باغ در نصرت آباد نور ۱۰۰۰ متری باغ مرکبات استخردار فول فرنیش

  • متــــراژ۱۰۰۰ متر
  • شهرنصرت آباد
35,000,000,000 تومان / مبلغ کل